• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"STEF kappers filosofie"

Onze filosofie is dat haar bij je moet passen, passen bij je persoonlijkheid, passen bij je gezichtsvorm en huidskleur, maar ook bij je lifestyle.
Of je nu in alle vroegte moet opstaan en niet te veel tijd wil spenderen aan je kapsel of dat je juist houdt van variëren met styling tools en looks.

Het moet passen bij jou.

 

Samen gaan we op zoek naar jouw “perfecte coupe” en wat je wil uitstralen. Geven we je advies en tips zodat je ook eenmaal thuis gegarandeerd bent van een goed kapsel.
Bij ons staat kwaliteit voorop. Dat is wat je van ons en de producten waar we mee werken mag verwachten. We zullen altijd het allerbeste nastreven voor jou en je haar.

Denken met je mee, maar zullen het ook zeggen wanneer iets niet mogelijk is. Eerlijkheid daar houden we van.

 

De combinatie van professionaliteit en sfeer maakt onze salon een fijne plek om te zijn en om te werken. En dat merk je.

 

Zien we je snel? De koffie staat klaar.
Stef, Leilani, Emma, Yolanda.

Hot towel scheerbehandeling

HOT TOWEL scheerbehandeling.

Mannen vinden naar de kapper gaan steeds meer uitje. Daarom is een scheerbehandeling daar ook een hele mooie aanvulling op. Het herenvak incl. scheren is nog nooit zo "hot" geweest als dat het nu is.

De oldschool Barbershops zie je daarom steeds meer verschijnen. Ook wij van STEF KAPPERS hebben ons deze ambacht eigen gemaakt, zodat je niet verder hoeft te zoeken naar jouw "Barbershop". In onze gecreërde Mannen hoek kunnen we je eigenhandig deze weldadige behandeling laten ervaren. 

Je kunt kiezen uit o.a. het trimmen van de baard tot een uitgebreide scheerbehandeling incl scrub en masker.

Ervaar het een keer zelf en reserveer wat extra tijd voor jezelf bij je volgende kappersbezoek.

“Looking Good
Feeling Great"