Verkrijgbaar bij STEF kappers!

De B.R.U.S.H warmtenborstel. In 30 of 40mm. 

 

 

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. Een professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen. Herken je dit? Dan is de B.R.U.S.H. warmteborstel is de perfecte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. Deze warmteborstel heeft een prachtig design met een rubberen handgreep. De technische onderdelen van de B.R.U.S.H Warmteborstel zijn geïnfusseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit is verwerkt in de lak van de aluminium cilinder dus je hoeft dit niet bij te vullen. Als je de warmteborstel 2 keer per dag gebruikt dan heb je langer dan 5 jaar plezier van de B.R.U.S.H. Warmteborstel.

Keratine: 

Een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar door weersinvloeden, hitte van stylingtools en kleuren neemt dit flink af. De keratine in de B.R.U.S.H. helpt het haar weer zacht en glanzend te maken. 

Argan olie:

Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. 

Macadamia olie: 

Een natuurlijke olie, die niet vettig aanvoelt. Macadamia olie beschermt het haar tegen de zon en voedt daarnaast het haar. 

De olien zorgen ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn, met een professionele finish! 

De B.R.U.S.H. Warmeborstel warmt in slechts 90 seconden op tot 180°C graden en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm. De 40mm is geschikt voor langer haar en hiermee creëer je grovere krullen dan met de 30mm.

Belangrijkste kenmerken:

  • Keratine, Arganolie en Macadamiaolie
  • Warmt snel op tot 180 °C
  • Creëert prachtige krullen of golven mét volume
  • Pluisvrij, glad en glanzend resultaat
  • Lengte snoer: 3 meter

Gebruik:

De B.R.U.S.H. Warmteborstel kan gebruikt worden in droog haar. Daarnaast is de B.R.U.S.H Warmteborstel te gebruiken voor diverse kapsels. Je kan de warmteborstel indraaien om er krullen mee te maken, maar je kan de warmteborstel ook bij de haaraanzet gebruiken om zo meer volume in het haar te creëeren. 

Resultaat:

De B.R.U.S.H. Warmteborstel zorgt voor een prachtig glanzend, pluisvrij en volumineus kapsel alsof je net van de kapper terugkomt!

Onderhoud:

Maak de warmteborstel regelmatig schoon, dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur. Controleer of de stekker uit het stopcontact is en de warmteborstel is afgekoeld. Veeg het vuile gedeelte schoon met een vochtige, zachte doek. Niet schrobben. 

Prijs:

€ 69,95

 

In het kort

STEF kappers is een laagdrempelige kapsalon met hoge salon service. Hier staan onze klanten voorop en luisteren we echt naar je wensen. Het allerbelangrijkste is dat jij uitstraalt wie je bent of wilt zijn. Alleen dan ben je ons perfecte visitekaartje.